Pandemia ne-a restricționat acțiunile de organizare a celui mai spectaculos eveniment al anului – Gala Generozității. Însă consecințele lăsate de criză în rândurile familiilor sărace și riscurile la care sunt supuși copiii lor, nu ne-a putut face să renunțăm. În acest fel, mobilizați de generozitatea prietenilor și partenerilor noștri VictoriaBank – Grupul Banca Transilvania, Purcari Wine și Fundația Felicia, alături de Patronul organizației, Valentina Nafornița, în data de 16 octombrie am ținut o cină caritabilă, parte a Galei Generozității 2020. A fost o ediție excepțională pe potriva Divei operei internaționale. Soprana a susținut un recital emoționant alături de talentatul și carismaticul pianist, Marcel Lazăr. Evenimentul a fost găzduit cu multă căldură de ambasadorii organizației noastre, Lucia și Dorian Berdos.

”Vă sunt extrem de recunoscătoare, că suntem astăzi împreună aici, acum în aceste timpuri dificile pentru noi, nemaivorbind cât de greu le este copiilor din familiile sărace și părinților lor”, a menționat Valentina Nafornița.

În urma cinei, au fost colectați 8 845 de euro. Banii provin din donații, contribuții de participare și tradiționala licitație, care a putut avea loc datorită donatorilor mărinimoși – Purcari, legendara Valentina Vidrașcu, pictorița Galina Vieru, brandul Florentino Delure, precum și Simona’s Home, Roman Rybaleov și Sanda Cebotari.

Noi ne vom continua munca și vom ajuta fiecare copil să crească într-un mediu familial sigur și iubitor, iar pentru cei separați să îi ajutăm cât mai curând să revină Acasă, într-un mediu armonios și protector.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *