Pe 5 decembrie va avea loc concertul televizat GALA GENEROZITĂȚII 2020, ediția a VII-a, alături de patronul organizației Valentina Nafornița.

La apelul de solidaritate al Valentinei în sprijinul copiilor s-au alăturat: din Chișinău, talentatul pianist Marcel Lazăr; din inima Vienei, violonista Rusanda Panfili cu prietenii ei, Panfili&Friends, iar de la București – dirijoarea Elena Radu și cel mai popular cor de copii din România – Bravissimo. Sperăm ca mesajul concertului să ajungă la inima fiecărui om și fiecare să contribuie cu o donație.

Pandemia ne-a restricționat acțiunile de organizare a celui mai spectaculos eveniment al anului – Gala Generozității. Însă consecințele lăsate de criză în rândurile familiilor sărace și riscurile la care sunt supuși copiii lor, nu ne-a putut face să renunțăm.

În acest fel, mobilizați de generozitatea prietenilor și partenerilor noștri VictoriaBank – Grupul Banca Transilvania, Purcari Wine și Fundația Felicia, alături de Divă, vă așteptăm în fața micilor ecrane pe data de 5 decembrie la canalul TV8, să ne delectăm simțurile și să contribuim împreună la prosperarea copiilor din Republica Moldova.

”Vă sunt extrem de recunoscătoare, că suntem astăzi împreună aici, acum în aceste timpuri dificile pentru noi, nemaivorbind cât de greu le este copiilor din familiile sărace și părinților lor”, a menționat în cadrul interviului său pentru eveniment soprana și Patronul organizației, Valentina Nafornița.

Noi ne vom continua munca și vom ajuta fiecare copil să crească într-un mediu familial sigur și iubitor, iar pentru cei separați să îi ajutăm cât mai curând să revină Acasă, într-un mediu armonios și protector.