Echipa Moldova Agroindbank a acceptat fără nicio ezitare provocarea 2.7 #DoipunctSapte.

Cea mai mare bancă din țară este pentru al doilea an consecutiv parte a echipei de alergători Run for Children. Până pe 27 august, 23 de angajați Moldova Agroindbank care au devenit ambasadorii #MAIB în Run for Children Team, vor alerga, înota, parcurge cu bicicleta cursa 2.7 #DoipunctSapte, mutând virgula unde le poftește sufletul și… pe cât îi vor ține picioarele (2,7 km; 27,0 km; 270,0 km).

Vor face mișcare, determinați să contribuie la un viitor MAIBun al copiilor, unul independent de sărăcie. Astfel, împreună vom ajuta 270 de copii din țară să aibă acces la educație școlară și preșcolară în noul an de studii 2020-2021. Ei știu să facă fapte bune și să fie responsabili față de societatea în care activează.

Fondată în 1991, anul în care R. Moldova și-a declarat independența, Moldova Agroindbank a devenit între timp un pilon al sistemului bancar din țară. Toți acești ani, MAIB a pus accentul pe deschidere, credibilitate reciprocă şi onestitate în relaţiile cu clienţii, pe calitatea produselor, serviciilor şi a sistemului de deservire. Astăzi, Moldova Agroindbank deține poziţii de top după volumul de active, credite şi depozite ale persoanelor fizice.

Continuăm să fim MAIBuni împreună!